Hirdetés

The Expendabelles - A Doktor szöszi rendezőjétől

|

A női feláldozhatók ötletét továbbra sem vetették el, hiszen ha a keménykötésű férfiakkal működik, miért ne menne a belevaló csajokkal is? Ez nagyban függ a rendező személyétől is.

Hirdetés

A The Expendabelles forgatókönyvét a Kirsten Smith - Karen McCullah (10 dolog, amit utálok benned, Doktor szöszi) páros készíti, de akinek ez még nem lenne elég csapás, az is kiderült, hogy Robert Luketic (21 - Las Vegas Ostroma, A csúf igazság, Paranoia) dirigálhatja a filmet. Áucs. Azért A feláldozhatók első részét mégicsak Stallone rendezte... A forgatás valamikor a nyáron kezdődhet, viszont a castingról még nem tudni semmi pontosat. A sztoriról annyi már elhangzott, hogy egy kíméletlen diktátor elrabol egy fontos nukleáris területen tevékenykedő tudóst és a saját bejáratú szigetén csakis első osztályú hölgyeket fogad, tehát nincs mit tenni, jöhet egy bombázó mentőosztag. Szerintetek kikből fog állni a csapat? A mi kívánságlistánkat a folytatásban találjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.