Hirdetés

The Expendabelles - Alakulnak a női feldálozhatók

|

Avi Lerner producer mindent megtesz annak érdekében, hogy megvalósuljon A feláldozhatók női változata, a The Expendabelles néven futó projekt. Hogy kik lehetnek benne?

Hirdetés

A The Expendables franchise vadhajtásaként Avi Lerner producer, valamint a Millenium és a New Image Studio meg szeretnék valósítani a női változatot, amelyben a legismertebb női akcióhősöket szednék össze egy laza popcornmozi erejéig. Lerner szerint a közeljövőben kezdődhet a forgatás és 2015-ben már láthatnánk is a végeredményt, amely állítása alapján kétszer akciódúsabb, mint bármelyik The Expendables rész. A tervezett sztori állítólag egyszerű, mint a faék, e szerint a fő színhely Brunei, ahol a női hőseink egy gonosz ellen sorakoznak fel (ki gondolta volna?). Lerner első körben Cameron Diaz, Milla Jovovich és Meryl Streep színésznőket szeretné megnyerni a főbb szerepekre, de pleykálták többek közöttt Gina Carano, Michelle Yeoh és Sigourney Weaver csatlakozását is, sőt, akár egy The Expendabelles vs. The Expendables filmet is. Ti kit látnátok szívesen a női feláldozhatók között? (A fenti kép csak egy rajongói alkotás)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.