Hirdetés

The Family Előzetes - Robert De Niro új vígjátéka

|

Kaptunk egy trailert Luc Besson vígjátékához, melynek főszereplője Robert De Niro, aki egy mafia főnököt és családapát alakít.

Hirdetés

A film szinopszisa: Egy mafia főnök és családja, egy kisvárosba költöztek, ahol tanuvédelem alatt állnak miután a családfő köpött a rendőrségnek. Stansfield ügynök mindent megtesz annak érdekében, hogy fenn maradjon az álca, ám nehezen vállnak meg rossz szokásaiktól és felfedik kilétüket azáltal, hogy problémáikat a "család" módján oldják meg, így a mafia tagjai megtalálják őket.

A Luc Besson által írt és rendezett filmben nem csak az Oscar-díjas Robert De Niro, hanem olyan más nagy nevű színész is felbukkan, mint a szintén díjazott Tommy Lee Jones valamint az Oscar jelölt Michelle Pfeiffer. Egyéb szerepekben még ott lesz Dianna AgronRicardo Cordero és Vincent Pastore. Az amerikai bemutató szepter 20. Az még nem tudni, hogy Magyarországon fogják-e vetíteni. Az előzetest megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.