Hirdetés

The Flash 2. évad - Hamarabb láthatjuk az Earth 2-t, mint gondolnánk

|

Hirdetés

Nem sokkal a The Flash 1. évadának befejezése után a producer, Andrew Kreisberg elhintette, hogy a 2. szezon során felfedezést tesznek majd másik dimenzióban, vagyis minden bizonnyal érkezik a párhuzamos idővonal sztori az Earth 2-vel. Mint kiderült, erre nem is kell majd sokat várni a nézőknek. Kreisberg az Entertainment Weekly-nek adott interjújában elmondta:

A multiverzum elkészítése során próbáltunk törekedni a komplexségre, de úgy, hogy az ne legyen túl bonyolult. És azt kell hogy mondjam, sokkal hamarabb láthatják majd a végeredményt a rajongók, mint azt várják. Nagyszerű lesz!
Az első évad végén Barry Allen belerohant a létrejövő szingularitásba, vagy másnéven a Speed Force-ba, amely jelenet során a rajongók nem egy érdekes utalást fedezhettek fel a jövőt illetően. Ekkor láthattuk Caitlin Snow (Danielle Panabaker) karakterét, de mint már a gonosz Killer Frostként; egy műemléket Allenről; egy röpke képet a készülő Legends of Tomorrow eseményeiről. Sokan úgy gondolják, hogy Barry látogatást tesz az Earth-2-re annak érdekében, hogy megállítsa a szezon legvégén elszabadult fekete lyukat, de ezt még nem erősítették meg. A szereplők és a stáb a Comic-Conon mondták el, hogy a következő szezonban Barry Allen új képességre tesz majd szert, új mentor alatt fog tevékenykedni, és egy új szerelmi szálat is kapunk. A főgonoszról is ejtettek pár információt. Kiderült, hogy Zoom lesz az, és úgy jellemezték, hogy gyorsabb, mint a Flash és Reverse Flash egyben. A CW egyébként már nem egy új karakter feltűnéséről és castingjáról rántotta le a leplet az elmúlt pár hétben. Teddy Sears kapta Jay Garrick, az eredeti Flash szerepét; Shantel VanSanten személyében egy új nyomozónőt köszönthetünk majd a Central City Rendőrkapitányságon, aki egy csapatban lesz Joe Westtel, és nem mellesleg oda lesz Barry Allenért; Michael Ironside Captain Cold (Wentworth Miller) és az ő testvérének, Lisának (Golden Glider-Peyton List) az apját, Lewis Snartot fogja alakítani; a volt pankrátor Adam Copeland egy gonosz, Atom Smashert kelti majd életre; végezetül Keiynan Lonsdale lesz Wally West, vagyis Kid Flash(?). A The Flash 2. évada október 6-án indul.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.