Hirdetés

The Flash 2. évad - Képeken Zoom búvóhelye

|

Hirdetés

Nem létezhet úgy egy rémisztő főgonosz anélkül, hogy ne lenne neki egy megfelelően hátborzongató hely, amit búvóhelyként használna. Ezt vallhatja John Gallagher, a The Flash sorozat concept-art művésze is, akit a CW bízott meg azzal, hogy dolgozza ki megfelelően az idei etap főgonoszát, Zoomot és a vele járó kellékeket. Zoom idáig szörnyen hátborzongatóra sikeredett, így ésszerű volt, hogy kapjon egy hasonlóan sötét és hozzá illő bázist is. A showban már egyébként kiderült, hogy a rejtekhelyét egy elhagyott vasútállomáson rendezte be a Föld-2-n, és most Gallagher ennek a barlangnak a korai terveit tette közzé.

zooms-lair-reverse-the-flash-by-uncannyknack-d9gkghg-3a309
zooms-lair-the-flash-by-uncannyknack-d9gkg9a-8800c
Kiváncsian várjuk, vajon felfedezi-e valamikor ezt a rejtekhelyet az évad folyamán a Flash-team. Ha belegondolunk, nagy rá az esély, ugyanis SPOILER itt tartja fogva Zoom a Föld-2 béli Harrison Wells lányát, így ha megakarják menteni őt, előbb-utóbb meg kell, hogy találják ezt a helyet SPOILER VÉGE. Hamarosan kiderül. Amíg az új részre vártok, nézzetek rá bátran honlapunkon a legutóbbi rész kibeszélő posztjára, és mondjátok el véleményeteket az aktuális részről, vagy éppen a jelenlegi szezonról.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.