Hirdetés

The Flash: 2. évad - Két világ szuperhőse

|

Hirdetés

Nemrég a DC TV-s Univerzumában robbant a hír, hogy a végül elkaszált Constantin címszereplője és az őt alakító Matt Ryan felbukkan az Arrow negyedik évadában. Közben mennek a találgatások a The Flash-el kapcsolatban, hogy a párhuzamos univerzumok miként találkoznak majd, az eddig megismert szereplők (többek között a visszatérő Tom Cavanagh Harrison Wellsként) milyen formában bukkannak fel ismét. Annyi már bizonyos - és ezt már az első évad fináléja is elhintette - hogy az eredeti Flash, azaz Jay Garrick is tiszteletét teszi a második szezonban, akit a Masters of Sex és az American Horror Story sztárja, Teddy Sears fog alakítani. Aki nem tudná, Jay Garrick volt a képregénytörténelemben az első, aki a Flash titulust viselte 1940-től egészen 1956-ig, amikor is debütált Barry Allen öltötte magára a máig jól ismert ruhát, a DC Comics pedig igyekezett úgy tenni, mintha Garrick karaktere sohasem létezett volna.  Aztán az 1961-ben megjelent "Flash of Two Worlds" füzet lapjain, amelyekben a multiverzumok debütáltak Barry felfedezte az "Earth-Two-t", egy párhuzamos világot, ahol Garrick már visszavonult a szuperhősködéstől és megállapodott. Most a sorozatot gyártó CW egy igazán találó promó fotóval jelentkezett, amelyik (majdnem) egy az egyben az eredeti 61-es képregény borítóját képezi le. Persze nem csak Garrick birtokolta a Flash titulust és már azt is tudjuk, hogy Wally West is tiszteletét teszi a következő szezonban, akit A beavatottból ismert Keiynan Lonsdale fog majd alakítani. A CW az első szezonhoz is parádés marketinget rittyentett, elég ha csak a ketrecharcra gondolunk, és már ez a főhajtás is nem egy nagynevű film marketingesének a becsületére válna. Mi már tűkön ülve várjuk az újabb évadot, Ti is így vagytok vele?

The Flash season 2 Jay Garric cover
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.