Hirdetés

The Flash 2. évad - Kid Flash érkezhet a sorozatba

|

Hirdetés

Újabb szereplő csatlakozott a tavalyi év egyik legszórakoztatóbb sorozatának, a The Flash-nek a következő, szám szerint második etapjához. A minap jelentette be a DC, hogy leszerződtették Keiynan Lonsdale-t, aki a népszerű karaktert, Wally Westet fogja eljátszani. A képregényekben Wally az unokaöccse Iris Westnek (Candice Patton), aki a balesetben, mely Barry Allent is felruházta szupererővel, szintén képességre tett szert, így válva Kid Flash-sé. A sorozat producere, Andrew Kreisberg így nyilatkozott a castingról:

Pont, mint az első találkozáskor Grant Gustinnal, egyből tudtuk, hogy Keiynanban is megvan minden bátorság és lelkesedés, ami egy hős megtestesítéséhez kell.  Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre elhozhatjuk ezt a szeretett karaktert a sorozatba.
Wally feltűnését már márciusban megszellőztette Kreisberg, de akkor ezt még csak ötlet szintjén lehetett kezelni, egészen mostanáig. Keiynan rendszeres visszatérő lesz a 2. szezonban, viszont nem tudni, vajon Kid Flashként is feltűnik-e majd. De nem csak Wally West az egyetlen DC karakter, akinek a 2. évados feltűnését már megerősítették. Először Teddy Sears csatlakozott, aki Jay Garrick, vagyis az eredeti Flash szerepét kapta meg. Utána érkezett a fedélzetre Shantel VanSanten, mint egy új nyomozónő a Central City Rendőrkapitányságon, aki egy csapatban lesz Joe Westtel, és nem mellesleg rajongani fog Barry Allenért (Grant Gustin), de nem tudja róla, hogy ő a Villám. Majd jött Michael Ironside, aki Lenoard Snartnak (a.k.a. Captain Cold-Wentworth Miller) és az ő testvérének, Lisának (a.k.a. Golden Glider-Peyton List) az apját, Lewis Snartot fogja alakítani. A 2. évadról egyébként még nem sokat tudni, de ami biztos, hogy sokat fognak az alternatív dimenziókkal foglalkozni. A Comic-Conon erősítették meg azt is, hogy a főgonosz Zoom lesz (bár a karakter megformálója még nincs meg), az első évadban feltűnt Gorilla Grodd is visszatér majd, Barry pedig új mentor kezei alatt fog életeket menteni, és új szupererőket is kap. Nagyon érdekesen hangzanak az eddigi koncepciók, reméljük a megvalósítás is remekül fog elsülni. A The Flash 2. évada október 7-én tér vissza a TV képernyőkre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.