Hirdetés

The Flash - 2. évad: korábban mutatkozik be az új gonosz

|

Hirdetés

A The Flash első évada hatalmas cliffhangerrel és megannyi kérdéssel hagyta magára a nézőket az októberi folytatás előtt. Annyi bizonyos, hogy a következő szezon csapásiránya már megvan, aminek a forgatása a nyáron kezdődik meg. A címszereplőt alakító Grant Gustin - aki a sorozatban nyújtott alakításáért éppen most nyerte el első színészi elismerését, egy Saturn-díjat - sejtelmesen ugyan, de elejtett némi infomorzsát a következő évad gonoszáról.

Egy nagyon király gonoszt fogunk bemutatni, akit szinte azonnal fel is fedünk majd.

Ezek szerint nem az első évad sejtelmes, és ezáltal annak egyik erejét adó felépítést viszik tovább a show készítői. Előzetes információk szerint az évad első pár része nagyon izgalmasnak ígérkezik (ami ilyen finálé után a minimum), a kérdés csupán az, hogy a színvonalat tudják-e tartani? A másik felmerülő kérdőjel a rajongók feje felett, hogy ki lesz az a bizonyos ellenlábas, hiszen Reverse Flash mellett feltűntek olyan kultikus ellenségek is, mint Grodd, a Trickster vagy a The Flash és az Arrow közös spin-offjában, a Legends of Tomorrowban is (aminek a premierjét most tolták arrébb pár hónappal) szereplő Captain Cold. Egy ideje már Mirror Mastert suttogják, de vélhetően Reverse Flash is visszatér. Annyi bizonyos, hogy az első évad legnépszerűbb figuráját, Dr. Harrison Wellst alakító Tom Cavanagh a második szezonban is fontos szereplő lesz. Mindemellett ismét számíthatunk közös kalandra az Íjásszal, noha a nem túl kedvelt harmadik évad fináléja nem ezt mutatja egyelőre.

Jelenleg 3 műsorban is Flasht alakítom. Másfél évvel ezelőtt még munkanélküli voltam, szóval ez nem is olyan rossz.

Ti mire számítotok a következő évadban? Egyáltalán ki lehet az a titokzatos gonosz, akit Gustin emlegetett? Vagy a Legends of Tomorrow eltolása azt mutatja, hogy a sorozatokat gyártó CW, és a showrunner Greg Berlantiék kezdik túlvállalni magukat? Mindenesetre október még nagyon messze van.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.