Hirdetés

The Flash 2. évad - Új promó videó érkezett

|

Hirdetés

Alig több, mint egy hónap van már csak hátra a nagysikerű sorozat, a The Flash 2. szezonjának kezdéséig,  melyhez az ausztrál Fox csatorna adott ki egy szösszenetnyi kedvcsinálót, mely nem sok mindent árul el a közelgő évadról, viszont felvet egy-két érdekességet. Grant Gustin az idei Comic-Conon hintette el a rajongóinak egy interjúban, hogy a 2. évad során Barry Allen új képességekre tesz majd szert. A most közzétett videóban pedig láthatjuk, amint apró kék villám szikrázik a szemében. Vajon ez már az egyik új képességének a jele? Lehet, hogy mostantól Barry villámokat fog lőni ellenségeire? Biztosra nem tudhatjuk, de legkésőbb októberben minden kiderül. https://www.youtube.com/watch?v=aVbcxu6QfVk Az második évad viszont nem csak új képességekkel, de új szereplőkkel is tele lesz. Az elmúlt hónapok során csatlakozott a sorozathoz Teddy Sears, aki Jay Garrick, vagyis az eredeti Flash szerepét kapta meg. Utána érkezett Shantel VanSanten, mint egy új nyomozónő a Central City Rendőrkapitányságon, aki egy csapatban lesz Joe Westtel, és nem mellesleg rajongani fog Barry Allenért (Grant Gustin), de nem tudja róla, hogy ő a Villám. Majd jött Michael Ironside, aki Lenoard Snartnak (a.k.a. Captain Cold-Wentworth Miller) és az ő testvérének, Lisának (a.k.a. Golden Glider-Peyton List) az apját, Lewis Snartot fogja alakítani. A volt pankrátor Adam Copeland egy gonoszt, Atom Smashert kelti majd életre, Keiynan Lonsdale Wally West, vagyis Kid Flash (?) szerepét kapta meg, végezetül pedig jött Violett Beane, aki Jesse Quicket fogja alakítani. Reméljük nem lesz túlzsúfolt a szezon, és mindenkire kellő időt tudnak majd fordítani. Hamarosan kiderül. A The Flash 2. etapja október 7-én tér vissza a képernyőkre.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.