Hirdetés

The Flash 2. évad - Új szerelésben a szuperhős

|

Hirdetés

A CW csatorna közzétett egy képet, melyen szemügyre vehetjük Barry Allen (Grant Gustin), azaz A Villám új ruháját, melyet a 2. évadban fog viselni. Az új szerkó pedig… majdnem ugyanúgy néz ki, mint az első szezonbeli, egy fontos változástól eltekintve: a ruha közepén található Villám-logó, ami eddig vörös és arany színben volt látható, mostantól vörös és fehér színben fog tündökölni a szuperhős mellén (melyet a sasszeműek már kiszúrhattak a Jövőbeli Barryn az 1. évadban), amely sokkal közelebb áll a DC ikonikus emblémájához.  

Az ruhát Maya Manli tervezte, aki ezen kívül megalkotta Oliver Queen, azaz a Zöld Íjász 4. évados kosztümjét, és ő fogja a jövő tavasszal érkező Legends of Tomorrow jelmezeit is készíteni. Kiváncsian várjuk, hogy csak a kinézet változik, vagy esetleg valami extra kütyüket is beleépít az új ruhába a S.T.A.R. laboratórium zsenije, Cisco (Carlos Valdez). A The Flash 2. szezonja október 6-án kezdődik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.