Hirdetés

The Flash 4. évad - A premier egyfajta restart lesz a szériára nézve

|

Legalábbis ezt ígéri a sorozat producere.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a The Flash következő etapjáig, ám a 3. évad sötétebb tónusa és a meglehetősen hullámzó minősége miatt sok rajongó fordított hátat a szériának, vagy kezdték el kritizálni azt. Azonban a készítők úgy tűnik hallgatni fognak a ezekre a negatív visszhangokra. Egy a színfalak mögött készült videóban ugyanis a sorozat producere, Andrew Kreisberg ígéretet tett, hogy a The Flash következő évada már sokkal optimistább és vidámabb lesz.

Hirdetés

Az elmúlt szezon okkal volt olyan sötét, amilyen. Direkt akartuk így megcsinálni. Ám a következő évadban már nagyon szeretnénk valamiféle fényt és mókát is belevinni a történetbe. A 4. etap első része ugyebár a The Flash Reborn címet kapta, ami kicsit számunkra is azt jelenti, mintha újraindítanánk a sorozatot, ami által sokkal viccesebbé és szórakoztatóbbá válik majd remélhetőleg.

A The Flash 4. évada október 10-én startol el a tengerentúlon, az események pedig fél évvel később veszik fel a fonalat a fináléhoz képest. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.