Hirdetés

The Flash - megtalálták a Barry Allen apját alakító színészt

|

A DC filmes univerzumában Barry Allen apja is feltűnik előbb vagy utóbb.

Hirdetés

A filmes Flash, vagyis Ezra Miller, először az Igazság ligájában fog feltűnni, és elég valószínű az előzetes alapján, hogy ő fogja szolgáltatni a humort a nagy komorság közepette. Utána pedig megkapja a saját filmjét is, amiben már az apja, Henry Allen, is szerepet kap. A képregényekben többféle története van az Allen családnak, a sorozatban Barry apja börtönbe kerül amiért megölte a feleségét, a filmekben valószínűleg nem ez lesz a felállás.

Hirdetés

A megfelelő színészt is megtalálták már Mr. Allen szerepére, Billy Crudup alakíthatja a karaktert a DC filmjeiben. Crudup elég jó választásnak tűnik, olyan ismert filmek mellett, mint a Watchmen vagy a Mission Impossible 3, szerepelt még, mint a Közellenségek, Majdnem híres és Az élet kalandja.

A The Flash film premierje 2018. március 16-ra van kitűzve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.