Hirdetés

Black Flash is feltűnik a The Flashben

|

Csak nem valószínű, hogy a harmadik évadban. Andrew Kreisberg producer adott hírt az egyik legveszélyesebb gyorshajtóról.

Hirdetés

Zoom igazi badass karakterként mutatkozott be a The Flash második évadában, de ez a faktor sokak számára egyre csak csökkent az epizódok haladtával. Az egyik producer most megerősítette, miszerint a későbbiekben még visszatérhet, de már messze nem az lesz, akit megismertünk - sokkal rosszabb annál, szóval Barryék felköthetik a gatyát, miután sikerül csinálni valamit azzal a fránya idővonallal a folytatásban. 

Hirdetés

Talán pont elég is volt már Zoomból és a gyorsaság utáni vágyaiból, amikor Barry a szezonzáróban sikeresen felülkerekedett rajta és az Időlidérceknek dobta csemegézni, akik kis híján megölték őt - persze nem tudtuk meg, hogy mi lett a valódi sorsa, de a képregényekben jártas rajongóknak határozott utalással szolgáltak arra, miszerint Zoom most válhatott Black Flash-sé, aki az eredeti forrásban mondhatni a gyorshajtók kaszása.  Itt van Andrew Kreisberg producer ezzel kapcsolatos nyilatkozata: 

Nyilvánvalóan céllal tettük mindezt. Imádunk együtt dolgozni Teddyvel [Sears]. Ő egy csodálatos színész és egy csodálatos ember, és fontos részét képezte az előző évad sikerének. Jelen pillanatban nincs tervbe véve Black Flash, de nem szalasztjuk el a lehetőséget; biztos vagyok benne, hogy a jövőben még találkozunk vele.

Ahogy már említettük, Black Flash a képregényekben gyorshajtókra vadászik, akik a gyorsasági erőhöz csatlakoztak. Azt nem tudjuk, hogy a sorozatban milyen szerepet szánnak majd neki, de reméljük, ezúttal eltérnek majd a "gyorsaságodat akarom" koncepciótól, ami lényegében Reverse Flash-t és Zoom-ot is jellemezte. Ha az október 4-én visszatérő harmadik évadban nem is tűnik fel, a negyedik szezonban biztos fontos szerepet szánnak neki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.