Hirdetés

The Flash - Előzetesen King Shark

|

Hirdetés

Kezd felpörögni a The Flash második évada a viszonylag lapos kezdés után és erre megvan minden esély, hiszen a tavalyi 15. epizód kapásból a széria egyik legjobbja volt Weather Wizarddal. A következő rész előzetese alapján nem úgy tűnik, mintha a Zoom vonalat vinnék tovább, vagy az előző rész cliffhangerének bármilyen különösebb utóhatása lenne (ami persze nem jelent semmit) és visszatér a második szezon egyik legkirályabbnak tartott gonosza King Shark személyében, aki végre egy egész epizódot kap a kibontakozásra, emellett átruccan az Arrowból John Diggle is. Ehhez mérten pedig mind az epizód (főleg persze Cisco), mind maga a promó bőszen utalgat Steven Spielberg halhatatlan klasszikusára. A The Flash  második szezonja kereken két hónap múlva fog véget érni, a kérdés egyelőre az, hogy fel fog e nőni az első évadhoz, amely szinkronosan márciustól nálunk is látható lesz. https://www.youtube.com/watch?v=yfwfxz6lJHg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.