Hirdetés

The Flash félévadzáró előzetes - Visszatér a Trükkmester

|

Hirdetés

A múlt heti Arrow/The Flash crossover epizódok után mind két sorozat visszatér a megszokott formájához, de sajnos már csak egyetlen rész erejéig, ugyanis elérkezett a félévadzáró pillanata. 2015 legutolsó Flash kalandjában pedig Mark Hamill Trükkmestere fog visszatérni, aki már az első évadban is felejthetetlen pillanatokat hozott a képernyőre. A The CW csatorna kritikailag legelismertebb sorozatának félévadzáróját nem csak Hamill miatt lesz érdemes nézni. Bemutatkozik majd Wally West (Keiynan Lonsdale), visszatér Captain Cold (Wentworth Miller) és Heat Wave (Dominic Purcell), illetve biztosan egy érdekes cliffhangerrel fog zárulni az epizód. https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=cJZLPDmz8iI

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.