Hirdetés

The Flash 2. évad - Feltűnik valaki, akire talán már számítottál

|

Hirdetés

A hír spoilert tartalmazhat azok számára, akik még nem látták a Flash 1. évadát. A The Flash évadzáró epizódjában utalást láthattunk a sorozat képregényes gyökereire, ugyanis az epizód folyamán feltűnt Jay Garrick sisakja, aki az eredeti Flash volt a képregények aranykorából. A tegnapi DC Entertainment: From Page to Screen panelen Geoff Johns, a sorozat producere jelentette be, hogy ez nem csak egy kis easter egg volt.

Ez nem egy easter egg, ez történeti pont. Látni fogjuk Jay-t.”
A képregényben Jay Garrick volt az inspiriáció Barry Allen számára, hogy vegye fel a Flash nevet, miután elolvasta a Flash képregény egyik számát. Barry és Jay találkoznak, amikor kiderül, hogy mind a ketten egy alternatív föld lakói (Earth-1 és Earth-2). A sorozat producerei elárulták, hogy többet láthatunk majd az alternatív univerzumból a második évadban, tehát lehetséges, hogy még több Earth-2-es DC karakter feltűnik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.