Hirdetés

Ők az esélyesek a The Flash film női főszerepére

|

Három név bukkant fel a világhálón, amelyek közül az egyik az Ezra Miller főszereplésével készülő The Flash film legfontosabb női szereplője lesz.

Hirdetés

Miközben a televíziós Flash nagy sikerrel fut a The CW csatornán és már az ígéretesnek tűnő harmadik évad forgatása is kezdetét vette, addig a Villám filmes változata eleddig csupán egy cameót tud felmutatni a Batman Superman ellenben. Szerencsére a Flash mozi számos nehézséget leküzdve már halad a beteljesülés felé: nemrég rendezőt talált hozzá a Warner Bros. a Dope-ot fejlesztő Rick Famuyiwa személyében, aki Seth Grahame-Smith utódjaként dirigálhatja Ezra Millert a főszerepben.

Hirdetés

Flash, azaz Barry Allen viszont nem az egyetlen fontos karakter a történetben (noha ő a legfontosabb), sok múlik azon is, hogy a főbb női szerepre (amely Iris West lehet) mely színésznőt szerződtetik le. A Variety értesülései szerint a döntéshozók kívánságlistáján jelenleg az élen szerepel Kiersey Clemons (Dope, A létezés határa, Rossz szomszédság 2), aki a rendezővel korábban dolgozott már együtt, ám a The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy Lucy Boynton (Értelem és érzelem, Copperhead, Miss Potter) és Rita Ora (A szürke ötven árnyalata, Mélyütés) is versenyben van még. 

A képen balról jobbra: Lucy Boynton, Kiersey Clemons és Rita Ora

Az önálló Flash mozi 2018-ban érkezhet, azonban a karakter előtte még szerves részét fogja képezni a 2017. november 17-én megjelenő Igazság Ligája filmnek, amelyben várhatóan már felbukkan Barry Allen szerelme is. Szerintetek melyik színésznő lenne a jobb választás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.