Hirdetés

The Flash - Firestorm ott lesz a 2. évadban

|

Hirdetés

Véget ért a The Flash első szezonja és olyan cliffhangerrel ért véget, amiből bárhogyan tudják folytatni a készítők Barry Allen (Grant Gustin) történetét. Egyelőre nem tudni, hogy hivatalosan kiket láthatunk viszont majd a korábbi szereplők közül, de Martin Stein és Ronnie Raymond fúziója, Firestorm biztosan köztük lesz. Amikor a The CW bejelentette az Arrow és a The Flash mellékszálát, a Legends of Tomorrow sorozatot (szabad fordításban a Holnap Legendái), akkor Atom (Brandon Routh), White Canary (Caity Lotz), Captain Cold (Wentworth Miller) és Victor Garber (Dr. Martin Stein/Firestorm) került megerősítésre a csapat kapcsán. A rajongóknál kicsapta a biztosítékot, hogy bár később újabb tagokat jelentettek be (például Hawkgirl és Heathwave), Firestorm másik felét, Ronnie Raymond (Robbie Amell) nem került szóba, noha nélküle Firestorm sem lenne. Victor Garber, aki Martin Steint alakítja nemrég elárult egy-két apróságot a The Flash 2. évadáról, ami részben választ adhat a fenti talányra:

Robbie és én csatlakozunk a The Flash következő szezon első epizódjához és aztán meglátjuk majd, hogy mi történik.
Ez persze továbbra sem válasz arra, hogy miért csak Garbert erősítették meg a Legends of Tomorrow-hoz, viszont a The Flash 2. évadának nyitánya ezt könnyen megválaszolhatja, sőt már az első szezon zárása is előidézhette, hogy csak egyikőjük kelljen Firestorm megalkotásához - aki látta, tudja, hogy mire gondolunk. A The CW 15 epizódot rendelt be a spin-off szériából és nem limitált megvalósításban gondolkoznak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.