Hirdetés

The Flash - kész a forgatókönyv!

|

Nehéz szülés volt - ahogy szokták volt mondani - de végre összehozták egy újabb szuperhős szkriptjét is. Villám barátunk eredettörténete Marc Guggenheim tollából pattant ki.

Hirdetés

Az MTV beszélt Guggenheim úrral a projekttel kapcsolatban, aki örömittasan közölte velük, hogy ő, Michael Green és Greg Berlanti végre-valahára elkészültek a The Flash/A Villám forgatókönyvével, és némileg hasonlítani fog a karakter Zöld Lámpás karakterére. A terveikkel kapcsolatban Guggenheim azt mondta, hogy bár a szkript kész, kicsit várni kell a tényleges forgatás elkezdéséhez, nem tudja pontosan, mennyit. Ryan Reynolds azonban továbbra is érdeklődik a főszerepre, és esélyes is rá, bár nem tudni, hogy egy stúdión belül két szuperhőst is eljátszani mennyire lenne logikus lépés..

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.