Hirdetés

The Flash - Kevin Smith epizódját a Thor és az X-Men: Az elsők írója körmölte

|

Hirdetés

Nagyon megörültünk annak, amikor megtudtuk, hogy Kevin Smith rendezheti a The Flash - A villám 2. évadának egyik epizódját, annál is inkább mert Jay és Néma Bob alkotója többször is kifejezte, hogy mennyire odavan a sorozatért. A rész forgatása már javában zajlik és szépen lassan szállingóznak be az új információk. Egyelőre ötletünk sincs, hogy milyen irányba fog pontosan kanyarodni a történet, de Smith legújabb Instagram-os fotója alapján Zoom is kiveszi majd a részét a sztoriból, amit nem is akárki vetett papírra. A The Flash 2. évadának 21. (egyelőre cím nélküli) epizódját ugyanis az a Zack Stentz írta, aki a Thor és az X-Men: Az elsők forgatókönyveiben is kivette a részét, legújabban pedig a készülőben lévő Power Rangers filmen munkálkodott.

A fent látható, kvázi leleplező tweetjében, Stentz megköszöni Greg Berlantinak, Andrew Kreisbergnek és Sarah Schechternek ezt a fantasztikus lehetőséget. Hozzá hasonlóan pedig mi is csókoljuk a producerek két kezét, hiszen az eddig is kiváló műsoruk egy egészen új szintre léphet, ha két ilyen kaliberű, képregényekben jártas fickó együtt dolgozik. A sorozat sajnos néhány hete már szüneten tartózkodik, ám március 22-én biztosan visszatér, és ha megszakítás nélkül folyik tovább az évad, akkor nagyjából április végére megkaphatjuk a várva várt epizódot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.