Hirdetés

The Flash panel - Tovább bővül az univerzum

|

Hirdetés

Miután Ian Somerhalder (Vámpírnaplók) felkonferálta az interjúztatót, aki végre nem húzta az időt, inkább behívta a színészeket (John Wesley Shipp - Henry Allen, Candice Patton - Iris West, Grant Gustin - Barry Allen, Tom Cavanagh - Harrison Wells, Danielle Panabaker - Caitlin Snow és Carlos Valdes - Cisco Ramon) és a készítőket (Andrew Kreisberg, Geoff Johns és Greg Berlanti). Ők is kihagyták a bemelegítő kérdéseket, rögtön bele a közepébe, hisz elmondták, hogy a főgonosz a 2. évadban Zoom lesz, valamint rengeteg Earth 2 karakter fog bemutatkozni. (Kritikánk az első évadról.) https://www.youtube.com/watch?v=M5EH13xUIaU Maga a panel szűk negyedóráig tartott, de ehhez képest informatív volt (Spoilerveszély!):

  • Bejelentettek két új karaktert, az őket alakító színészekkel együtt: Teddy Sears (Masters of Sex) lesz Jay Garrick, aki azért érkezik Central Citybe, hogy Barryt és társait figyelmeztesse egy közelgő veszélyről. Shantel VanSanten (The Messengers) lesz Patty Spivot, egy rendőr, aki rajong a tudományért és ami sokkal fontosabb, hogy Barry gyengéd érzelmeket táplál iránta. Ezzel szeretnék egy kicsit felpezsdíteni Barry szerelmi életét.
Talán az egyik legkorábbi ötletünk volt, hogy Jay Garricket behozzuk a történetbe. Olyan izgalmas, hogy belefoghatunk a 2. évadba, végre megvalósíthatjuk a a "Crimson Comet"-et is. El sem tudunk képzelni jobb színészt az eredeti Flash szerepére, mint Teddyt.
  • A 2. évad ott fog kezdődni, ahol az első abbahagyta, ezért annak a következményeivel fog foglalkozni.
  • Barry, pontosabban a Flash jobban a középpontba fog kerülni, amit Barry nehezen fog viselni, mert ő tudja, hogy Eddie volt az igazi hős.
  • Cisco is tovább fog fejlődni fizikálisan, kicsit jobban meg fogjuk ismerni az "erejét", amiről bővebben azonban nem nyilatkoztak.
  • Mivel Iris tudja Barry titkát, végre tud segíteni. Sokat láthatjuk majd a S.T.A.R. laborban, de azonkívül nagyobb segítség lesz.
  • Henry Allen ki fog jutni a börtönből, de még ködös a hogyan része.
  • Tom Cavanagh ugyan meghalt mint Eobard Thawn, de ezzel még nincs vége az ő szerepének.
  • Panabaker így jellemezte a 2. évadot: "Egy kicsit fagyos lesz." Ez pedig azt jelenti, hogy nem sokára Killer Frost bőrébe bújhat, amit a színésznő is nagyon vár már.
  • Nem csak Grodd, de Captain Cold és Gold Glider is visszatér, és bepillanthatunk egy kicsit a két testvér családi dinamikájába.
Az egész előadás legalább olyan gyors volt, mint a Flash, csak jöttek, válaszoltak pár kérdésre, aztán szaladtak is, pedig nem ez volt az első Comic-Conjuk. A készítők azonban megígérték, hogy Zoom félelmetes ellenség lesz, sokkal gyorsabb, mint a Reverse Flash. Szeretnének még többet időutazni, ezért is lesz nagy szerepe Earth 2-nek. Barry pedig azzal fejezte be a mondandóját, hogy idén színészileg is sokkal nagyobb kihívás elé kell állnia. Premier október 6-án a CW csatornán, és végül két kép az új színészekről (arányosan növelik mindkét nem számára az eye-candy faktort): [gallery size="large" ids="57381,57382"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.