Hirdetés

The Flash - Supergirl crossover - Teaser trailer és promó képek érkeztek

|

Hirdetés

Miután sikerült megegyeznie a CBS-nek és a CW-nek, hogy egy epizód erejéig együtt zúzhasson Flash és Supergirl, a rajongók kiváncsian várták, miként fog elsülni a világ leggyorsabb emberének és Superman unokahúgának közös kalandja. Láthattunk már forgatási képeket az epizódról, most viszont végre megkaptuk az első mozgóképes anyagot is, amely ugyan elég rövidre sikeredett, de mivel a rész bemutatójáig már csak másfél hét van hátra (március 28-án érkezik Worlds Finest címmel), így vélhetőleg rövid időn belül egy teljes előzetest is kapunk majd. A crossoverről annyit érdemes tudni, hogy miután Barry National City-ben találja magát, segítenie kell Kara-nak legyőznie a gonosztevő Siobhant (más néven Silver Banshee), valamint Supergirl régi nemezisét, Livewire-t. De elég is a szóból, tekintsétek meg a videót, alatta pedig a képeket. https://www.youtube.com/watch?v=ObBVYoJY-dA [gallery ids="83580,83581,83582,83583,83584,83585,83586,83587,83588,83589,83590"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.