Hirdetés

The Flash - Újabb promó a 2. évadhoz (Frissítve)

|

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a The Flash második szezonjának premierjéig, de október hatodika még igencsak távol van egy kiéhezett rajongó számára, a The CW csatorna pedig újabb ízelítővel borzolja az idegeinket. A legújabb The Flash promóban először láthatjuk teljes valójában Jay Garricket Teddy Sears megformálásában, aki egy alternatív univerzum gyorshajtóját kelti életre, de a mindössze harminc másodpercet felölelő videóban feltűnik Al Rothstein, azaz Atom-Smasher (Adam Copeland) is, aki nem éppen beszélgetni szeretne Barry-vel. Frissítés: érkezett egy bővített trailer is, amely már sokkal többet mutat. Bővített: https://www.youtube.com/watch?v=uVOR9D8FRbQ Rövid:  https://www.youtube.com/watch?v=Vpi0HoQEhjA Véssétek be a naptárba az október hatodikát, majd mondjátok el nekünk, hogy mire számítotok a The Flash 2. évadától.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.