Hirdetés

The Flash - Végre fény derült Zoom valódi kilétére

|

Hirdetés

Figyelem! A cikk erősen SPOILERES, hiszen a The Flash 2. évadának legnagyobb kérdésére ad választ, amelyet a "King Shark" című epizód végén fedtek fel a készítők. Szóval, ha nem láttad még a részt, akkor semmiképpen se olvass tovább! A 2. évad 15. epizódjának végén Zoom visszatér búvóhelyére, a halott Jay Garrick-el a karjaiban. Ezt követően az Earth-2 élettelen gyorshajtójának testét a földre hajítja, amit rettegve figyel a cellában tartózkodó maszkos férfi. Az igazi pláne azonban csak ezután jön, amikor Zoom végre leveszi a maszkját és meglátjuk, hogy az álarc nem mást rejt mint... Jay Garricket! (mi-mi-micsoda?) Legalábbis valakit, aki a kiköpött mása. Andrew Kreisberg vezető producer az Entartaintment Weeklynek adott interjúja során felfedte, hogy, akit láttunk az valójában Hunter Zolomon, Jay alteregója, akit a "Return of the Reverse-Flash" című epizódban már láthattunk. A karakter a képregényekben először a "The Flash: Secret Files & Origins" 3. számában tűnt fel, majd később a "The Flash" 197. kiadványában lett belőle Zoom.

Azt, hogy hogy folytatódik a történet és mi fog ezután következni, meghagyjuk a szünet utánra. (ugyanis csak március 22-én tér vissza a sorozat :( ) Viszont egy nagy leleplezéssel szerettük volna zárni ezt a néhány epizódot, hasonlóan ahhoz, ahogyan az 1. évad 9. részében felfedtük, hogy Harrison Wells bújik meg a sárga jelmez alatt. Végre megismertük Zoom kilétét.
zoom-garrick
Befogadták maguk közé ezt az embert, aminek egyik oka az volt, hogy egy lyuk tátongott a csapat közepén, ő pedig ezt ismerte és kihasználta. Azért tudott ilyen könnyen beférkőzni, mert szükségük volt rá. Barrynek hiányzott a mentora, Wells, aztán jött Jay azzal az ajánlattal, hogy átveszi a helyét. Caitlin elveszítette Ronniet, Jay pedig lovagiasan odaállt mellé fényes páncélban.
Természetesen sosem ennyire egyszerűek a dolgok, ha a The Flashről van szó, úgyhogy biztosan tartogat még meglepetéseket a sorozat az évad hátralévő részeire is. Végtére is, Eobard Thawne majdnem az egész első évadon keresztül sikeresen adta ki magát Harrison Wellsnek, szóval nem elképzelhetetlen, hogy sokkal több van Hunter Zolomon Zoomja mögött, mint amit elsőre észrevettünk. Ti mit szóltok a nagy leleplezéshez? Számítottatok erre a fordulatra?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.