Hirdetés

The Flash - Violett Beane fogja alakítani Jesse Quick-et

|

Hirdetés

Közeleg a The Flash 2. évada és mint azt már tudjuk, nem csupán a címszereplő rendelkezik majd emberfeletti sebességgel. Jay Garrick feltűnése eddig sem volt kérdés, most pedig az is biztos, hogy Jesse Quick is tiszteletét teszi majd az új szezonban, a megformálója pedig Violett Beane lesz. A TVLine infói szerint Jesse-t "egy briliáns és kissé különc egyetemistaként ismerhetjük meg a srozatban, aki belekeveredik Flash és Zoom csatájába". Jesse Chambers két aranykori szuperhős, Liberty Belle és Johnny Quick lánya, akinek fontos szerep jutott a The Flash és a Justice League of America képregényekben, amikor Geoff Johns írta őket. Jesse-t apja tanította meg arra a képletre, aminek segítségével energiát szerezhet a sebességmezőből, de a sorozatos karakterének leírásából kiindulva, persze meglehet, hogy a készítők kissé eltérnek majd a képregényes alapoktól és maga Jesse fedezi fel a szuper sebesség kulcsát. Még egy kis érdekesség, hogy Jesse Quick férjéről, Hourman Rick Tyler-ről sorozat készülhetett volna a The CW-nél, ám jelen állás szerint az a projekt nem fog megvalósulni. A csatorna vezetője, Mark Pedowicz azt nyilatkozta, hogy egy darabig leállnak az újabb DC-s sorozatok fejlesztésével, miután a Legends of Tomorrow is képernyőre kerül, A zöld íjász, a The Flash és az iZombie mellé. Ti ismertétek Jesse Quick-et korábbról? Hogy tetszik a megformálója? Na és legfőképpen, mennyire várjátok már a The Flash 2. évadát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.