Hirdetés

The Forest előzetes - Natalie Dormer az erdő mélyén (Frisstíve)

|

Hirdetés

A Gramercy Pictures jóvoltából megérkezett a The Forest legújabb előzetese. A természetfeletti thriller David S. Goyer ötletén alapul, a főszerepben a Trónok Harcából jól ismert Natalie Dormert láthatjuk, a rendezői székben pedig Jason Zada foglal helyet. A film legfőbb helyszínéül a Japán főváros, Tokió környéke, azon belül is a Fuji lábánál elterülő legendás Aokighara erdő szolgált. A The Forest egy amerikai nő történetét meséli el, aki rejtélyes módon eltűnt ikertestvérének keresésére indul. Ahelyett, hogy hallgatna a figyelmeztetésekre, Sara belép az erdőbe, hogy megtudja az igazságot testvére sorsát illetően, ám ehhez szembe kell néznie az erdőt kísértő meggyötört lelkekkel is, amelyek ragadozó módján vadásznak az erdőbe tévedőkre. Dormer mellett Taylor Kinney is feltűnik a horror-thrillerben, amelynek forgatókönyvét Sarah Cornwell és Nick Antosca készítette. A The Forest előzetesét idelent láthatjátok, néhány kép kíséretében. Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=W-bJvxTxKGo&feature=youtu.be Eredeti: https://youtu.be/jonO_9T2pe8 [gallery columns="5" size="medium" ids="74993,74994,74995,74996,74997"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.