Hirdetés

The Forest Trailer - Az erdő létezik

|

Hirdetés

Japánban van egy erdő. Igazából elég sok van, de ez az egy, a Fuji hegy lábánál lülönleges. Az Aokigahara erdőt, a helyiek az öngyilkos erdőnek is nevezik, mert 2010-ben becslések szerint 200 emberből 54-nek sikerült ott megölnie magát. Állítólag az erdő szellemei megőrjítenek és az elveszet lelkeket átcsábítják a másik oldalra. A japán mitológia szerint a helyet démonok lakják, és a közeli lakosok mindenkit lebeszélnek az útról. Egy amerikai lány, Sara (Natalie Dormer) azonban nem ijed meg, és mindenáron be akar jutni ebbe az abszolút nem hátorzongató és biztonságos erdőbe, hogy megtalálja eltűnt ikertestvérét. Egy tapasztalt úriember, Aiden (Taylor Kinney) pedig van olyan kedves, hogy elnavigálja ezen a hívogató túrán. Kaptunk is hozzá egy szimpatikus előzetest, a szokásos szöveggel: "Ne térj le az útról" https://www.youtube.com/watch?v=BDs_DYow7xA Natalie dormer pedig a saját Instagramján tette közzé ezt a posztert hozzá:

NEIIdzR6QlKBMM_1_1
A filmben szerepel még: Stephanie Vogt, James Owen, Yukiyoshi Ozawa, Eoin Macken, Rina Takasaki, Kikuo Ichikawa and Noriko Sakura. Premier január 8-án. Nem ez lesz az utolsó film erről a misztikus erdőről, The Sea of Trees címen készül egy másik projekt is, a főszerepben: Matthew McConaughey, Ken Watanabe és Naomi Watts.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.