Hirdetés

The Forger - Travolta új rablós filmje

|

Itt az első kép és a történet az új tolvajlós moziból, amiben többek között a színészóriás, John Travolta is fontos szerepet fog kapni.

Hirdetés

A Berlini Filmfesztivál lázában égve egyre több bejelentés érkezik és Philip Martin rendező is most látta megfelelőnek az időt arra, hogy promózza legújabb alkotását. A történet egy kiskori művészzseniből piti bűnözővé avanzsált férfiról fog szólni, Ray Cutter-ről (John Travolta), aki kivásároltatja magát a börtönből, hogy több időt tudjun eltölteni fiával, Will-el (Tye Sheridan). Ray-nek és apjának, Joseph-nek (Christopher Plummer) újra össze kell állniuk egy utolsó, nagy rablást összehozni, hogy kifizessék tartozásuk a társaságnak, akik finanszírozták Ray korai szabadulását. Részemről ez egy elég sablonos történetnek tűnik, de Travoltában nem sokat csalódtam eddig. Nektek mi a véleményetek? Érdemes lesz várni? Nyomjatok a továbbra, ha kiváncsiak vagytok az első képre a filmből!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.