Hirdetés

The Frozen Ground - Első képek

|

Scott Walker hozza el nekünk a Frozen Ground című thrillert, azonban mindenkit az érdekel, hogy Nicholas Cage-nek sikerül-e végre minőségi filmben szerepelnie. A megjelent infók alapján azonban fellángol a remény.

Hirdetés

Korábbi hírekben beszámoltunk a készülő thrillerről, mely elkalauzol minket a fagyos Alaszkába. A történetben Flothe nyomozót (Nicholas Cage) figyelhetjük, ahogy számos utcalány rejtélyes halálának ügyében nyomoz. A nyomok Robert Hansenhez vezetnek (John Cusack), vele azonban csupán egy probléma van: 13 éve eltűnt a nyilvánosság elől. Ahogy egyre csak gyűlnek a hullák, végigsöpör a félelem a fagyos kisvárosban, és Flothe életveszélyes hajtóvadászatba kezd, hogy megtalálja a gyilkost.

A színészi gárdában megtalálható továbbá 50 Cent és Vanessa Hudgens (Utazás a relytéjes szigetre) is. a megjelenésig még sajnos elég sokat kell várni, a forgatásokat idén nyáon kezdik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.