Hirdetés

The Frozen Ground - Nicolas Cage thrillerben

|

Október 17-én kezdik meg a The Frozen Ground forgatását Alaszkában, amely thrillerben egy sorozatgyilkos életéről szól a fáma és igaz történet alapján játszódik.

Hirdetés

A The Frozen Ground-ban a valóban sorozatgyilkosként elítélt Robert Hansen életét követhetjük nyomon, aki Alaszkába költözve és a család álcája mögé rejtőzve 24 emberrel végzett 12 év alatt. A főszereplő Hansen-t John Cusack kelti majd életre, míg a nyomában loholó rendőrt Nicolas Cage fogja alakítani. A rendőr lesz az is, aki rábukkan Hansen egyetlen életben maradt áldozatára, egy fiatal lányra (Vanessa Hudgens), de senki sem hisz neki. A rendezést és forgatókönyvet egyaránt Scott Walker vállalta magára, akinek ez lesz a legelső filmje és szkriptje a szakmában, reméljük nem szúrja el. A projektet egyébként produceri mivoltában 50 Cent is támogatja. A jelenleg érvényben lévő megjelenési dátum 2012. december elseje.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.