Hirdetés

The Gamechangers előzetes - Így készült a GTA

|

Hirdetés

Be kell-e mutatni a Grand Theft Auto játéksorozatot bárkinek is? Még ha valaki nem is játszott vele soha egy percet sem, akkor is ismerősen csenghet a név, mert az egyik legikonikusabb videojátékról van szó. Klasszikus nyitott világú akció ez rengeteg tartalommal, szinte kijátszhatatlan, olyan mennyiségű küldetés van benne, miközben egy jóféle történet is csorog előre. A legszembetűnőbb - valószínűleg a leghíresebb - része a játéknak az opcionálisan választható erőszak. Folyamatosan emberket gyilkolunk, lopunk, csalunk, hazudunk és menekülünk a rendőrség elől. Manapság is órákig el lehetne veszekedni, hogy ez mennyire egészséges egy fejlődő szervezet számára (segítünk: csak azt befolyásolja, aki egyébként is mentális gondokkal küzdd), de a kétezres évek elején a társadalom célkeresztjében volt a téma. Most a BBC bepillantást enged a színfalak mögé. Egy mélyen drámai filmben mutat be egy nagyjából három éves időszakot 2002-től kezdve a GTA fejlesztéséről és az azt ért támadásokról. Középpontban a kreatív vezető, Sam Houser (Daniel Radcliffe) és ellenfele, az anti-videojátékos Jack Thompson (Bill Paxton). Premier a BBC-n szeptember 15-én. https://www.youtube.com/watch?v=vHQI_MUbDGo Hivatalos ismertető:

A The Gamechangers a brit játékfejlesztők történetét meséli el, akik ismeretlen területre tolták ki a határokat. Hogyan telepedett rá az életükre a GTA világa, akik küzdöttek érte és vele? Milyen veszélyekkel kellett szembenézniük mindkét oldalon? Egy harc ami a legfontosabb szereplők bukásával fenyegetett.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.