Hirdetés

Új ízelítőn a következő X-Men sorozat

|

Egy igen hangulatos új kedvcsinálót kapott a FOX és a Marvel Television közelgő sorozata, a The Gifted.

Hirdetés

Az első teljes értékű előzetes után most egy félperces reklámmal hangolnak bennünket a Marvel Television és a FOX Légiót követő új X-Men sorozatára, a The Gifted-re, amely egy olyan külvárosi házaspár történetét meséli el, kiknek átlagos életét erősen megrázza a felfedezés, hogy gyermekük mutánsképességek birtokosa. Az ellenséges kormány miatt kénytelenek menekülni, melynek következtében egy földalatti mutáns hálózathoz csatlakozva csak a harc marad az egyetlen reményük a túlélésre.

Hirdetés

A szóban forgó új ízelítőt a Marvel Magyarország jóvoltából akár magyar felirattal is megtekinthetitek. Az eddig látottak alapján ígéretesnek tűnik Matt Nix szériája, aminek első két epizódját az X-Men mozik legtöbbjéért felelős Bryan Singer rendezte.

A The Gifted 2017 őszén kerül bemutatásra a FOX műsorán, a főbb szerepekben Stephen Moyer, Amy Acker, Sean Teale, Jamie Chung, Coby Bell, Emma Dumont, Blair Redford, John Proudstar, Natalie Alyn Lind és Percy Hynes White.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.