Hirdetés

The Good Dinosaur előzetes - Ha elkerül minket az aszteroida

|

Hirdetés

A Pixar legújabb cukiságában (The Good Dinosaur) beszélő dínók lesznek, ahogy ez az első nemzetközi előzetesből kiderül. Szóval a készítők feltették a kérdést, mi történt volna, ha az a bizonyos meteor elkerüli a Földet és a dínók soha nem halnak ki. Nos, itt úgy képzelték el, hogy menetrend szerint megjelennek az emberek, és ők együtt tolják a túlélés témát a dínókkal, mindezt persze gyerekeknek eladható formában. (Pedig azért felnőtteknek se lenne utolsó, volt egy ilyen Terra Nova sorozat, ami senkit nem érdekelt.) A történet Arlóról szól, aki egy ember gyerekkel indul el egy kalandra. Szóval, mivel a Pixar stúdiótól van, valószínűleg jó lesz, és sírni is fogunk. Olyanok szinkronizálnak majd, mint Raymond Ochoa, Jeffrey Wright, Steve Zahn, A.J. Buckley, Anna Paquin, Sam Elliott, Frances McDormand, Marcus Scribner és Jack Bright. Premier november 25-én. https://www.youtube.com/watch?t=60&v=qQ1TdP1pbvo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.