Hirdetés

The Good Dinosaur trailer - A Pixar is dínókban utazik

|

Hirdetés

Képzeljük el, hogy mi történt volna, ha a Földbe nem csapódik aszteroida és a dinoszauruszok nem halnak ki, hanem vígan folytatják életüket és fejlődésüket. Hová jutott volna így az evolúció a már ismert helyett? Ezzel a gondolattal játszik el a Pixar új, nagyszabású animációs filmjében, de a The Good Dinosaur a szokásos tanulság megtanítása mellett ismét megpróbálja megszólítani a bennünk rejlő gyermeket is. Hősünk egy Arlo nevű dínó, aki - miután egy traumatikus esemény éri a családját - egyedül indul útnak egy valószínűtlen társsal, egy emberfiúval az oldalán. A Pixar évekig fejlesztette a mesét, hiszen eredetileg 2013-ra volt betervezve, viszont nagyon jól tették, hogy vártak vele, hiszen a legelső trailer már egy letisztultabb koncepciót ígér. A The Good Dinosaurt Peter Sohn tolmácsolásában kapjuk, aki a Kissé felhős rövidfilmet készítette és animátorként kivette részét a Hihetetlen családból, a Meridából, a Szuper haverből és a Lecsóból is. https://www.youtube.com/watch?v=8lsIrASLD-Q Bár Amerikában már november végén bemutatkoznak, nálunk csak 2016. január 14-én várható a dínók beköszönése és az eredeti verzióban olyan színészek kölcsönzik a hangjukat a karaktereknek, mint Neil Patrick Harris, John Lithgow, Judy Greer, Frances McDormand és Bill Hader.

the-good-dinosaur-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.