Hirdetés

The Governator - Schwarzenegger, mint szuperhős!

|

Tudtuk, hogy az Osztrák Tölgy visszatér és válogat a különböző lehetőségek között, de erre sosem mertünk volna gondolni... Schwarzi, mint a The Governator nevű übermensch?

Hirdetés

The Governator címmel készül animációs sorozat és egyúttal képregény is tulajdonképpen magáról a volt kormányzóról, amelybe az élő legenda magánéletének bizonyos részleteit is beleépítik, például feleségét Maria Shiver-t, valamint gyermekeit is. A The Governator-nak spéci ruhája és társai lesznek, valamint magától értetődően titkos bázisa is. A projektbe besegédkezik egy másik legenda, Stan Lee is, hogy a lehető legjobb minőséget tárja elétek. Az animációs sorozat első része és a legelső képregény is 2012-ben várható. Fentebb az Entertainment Weekly első képe látható a hősről és a visszatérő Arnold-ról. A kétkedők megnyugtatása végett. ez a hír nem kacsa, még akkor sem, ha ebben reménykedtetek. Ez valódi!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.