Hirdetés

The Great Gatsby – Baz Luhrmann még se csinálja meg?

|

Még a DGA díjátadón Baz Luhrmann interjút adott a „Vulture”-nak. Ekkor azt nyilatkozta, hogy három napja van dönteni a film megrendezésével kapcsolatban.

Hirdetés

Pár hete még úgy tűnt, hogy a projekt indulásra kész, a forgatást nyáron elkezdték volna és Carey Mulligan alakította volna Daisyt. Luhrmann azon is gondolkodott, hogy a film 3D-s kiadásban is elérhető legyen-e, vagy sem. A rendező korábban Gatsby és Nick szerepére is kipróbált színészeket. Ezek nem is akárkik, hanem Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire voltak. Luhrmann most a következőt nyilatkozta: „Pár dologban csalódnom kellett, mivel eredetileg mindent tökéletesen akartam megcsinálni ebben a filmben.”.Azt is hozzátette a nyilatkozatához, hogy a hét végéig hallunk további híreket a project-el kapcsolatban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.