Hirdetés

The Great Wall - Sci-fi film a kínai Nagy Falról?

|

Az előzetes információk szerint film készülhet a kínai Nagy Falból, de ne dokumentumfilmet vagy történelmi mozit képzeljünk el, sokkal inkább egy sci-fit, és már a főszereplők is megvannak.

Hirdetés

Edward Zwick nem éppen kezdő, ha filmrendezésről van szó, hiszen olyan projekteket tett már le elénk az asztalra, mint Az ötvennegyedik hadtest, a Szükségállapot, Az utolsó szamuráj, a Véres gyémánt vagy éppen a Szerelem és más drogok. Az úriember most ismét nagy dologba vágja fejszéjét, ugyanis következő témájának a kínai Nagy Falat választotta és igen csak rendhagyó módon szeretné bemutatni. A történet szerint a 15. században járunk és csupán a külvilág, a nyilvánosság felé volt az a magyarázat helytálló, hogy a mongolok támadásai miatt építették a Nagy Falat, ám igazából egészen más kegyetlen, veszélyes teremtmények távoltartása volt az igazi célja, melyet az ott állomásozó angol harcosok saját bőrükön tapasztalnak meg. Az iménti mondatból kiderült már, hogy Zwick sci-fi témában szeretné viszont látni az űrből is látható "csodát" és már meg is találta a filmjéhez passzoló főszereplőket. Állítólag eddig Henry Cavill (Man of Steel, Halhatatlanok), Benjamin Walker (Abraham Lincoln, a vámpírvadász) és Alexander Skarsgaard (True Blood, Csatahajó) írt alá a The Great Wall-hoz és a tervek szerint 2013-ban mutatnák be a projektet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.