Hirdetés

The Grownup – Új film jöhet a Holtodiglan szerzőjétől

|

Hirdetés

A Holtodiglan sikere után a Universal Pictures úgy döntött, hogy Gillian Flynn írónő újabb történetét szeretné megfilmesíteni. A The Grownup című novellából készülhet film: Natalie Krinsky (Gossip Girl - A pletykafészek) írhatja belőle a forgatókönyvet, a produceri feladatokat pedig Mike De Luca (A szürke ötven árnyalata, Az ismeretlen Drakula) és Gillian Flynn közösen látná el.

covers_342284
Azonban nemcsak a Universal szeretne lecsapni a bestseller szerző művére: a Paramount és a TriStar szintén ajánlatot tett a The Grownup megfilmesítési jogaira. A következő időszakban dőlhet el, hogy Flynn végül kivel szerződik le – bár a Universal tűnik a legesélyesebbnek.

THE-GROWNUP-glamour_5nov15_pr_b

A The Grownup című novella eredetileg What Do You Do? (Mivel foglalkozol?) címmel jelent meg a George R. R. Martin és Gardner Dozois által szerkesztett, Zsiványok című antológiában. A sztori a Holtodiglan stílusában íródott, főszerepben egy olyan női karakterrel, akinek az a foglalkozása, hogy olvas az emberek aurájából. Találkozik egy gyönyőrű, gazdag, de rendkívül boldogtalan nővel, aki azt állítja, hogy a házát - ahova férjével, fiával és mostohafiával költözött be – szellemek kísértik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.