Hirdetés

Schwarzenegger egy kínai blockbuster főszereplője lesz

|

Az Osztrák Tölgy nem akármilyen szerepre írt alá: egy kínai, nagy költségvetésű, 3D-s kalandfilmre. A The Guest of Sanxingdui páratlannak ígérkezik a maga nemében.

Hirdetés

Bármennyire is szeretik Arnold Schwarzeneggert Hollywoodban, a producerek többször is meggondolnák, hogy rábízzák-e egy 200 millió dolláros film főszerepét, vagy sem, de a The Guest of Sanxingdui kínai produkció és az ottani támogatók nagyon is bíznak Kalifornia volt kormányzójában, ezért úgy döntöttek, hogy Schwarzenegger képes elvinni a hátán a filmet.

Hirdetés

A színész leszerződött a történelmi, 3D-s kalandfilmre, amelynek címe a szecsuani tartományban fellelhető ősi romokra utal (ahol a 2017. márciusában kezdődő forgatás egy része is zajlani fog). A Sanxingdui virágkora több ezer évvel ezelőttre tehető, ennek a helynek a külföldi látogatója lesz kedvenc Terminátorunk (az alábbi képen a Sanxingdui múzeum látható). 

A szereplőgárdáról Schwarzi csatlakozásán kívül annyit tudni, hogy a pletykák alapján Jackie Chant is szeretnék megnyerni a projekthez. A Xinhua News Agency megjegyezte, hogy az akcióhős egyben nemzetközi nagykövetként is szolgál majd a helyszínen. 

A  The Guest of Sanxingdui a tervek szerint 2019-ben mutatkozhat be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.