Hirdetés

The Hateful Eight - Muszáj látnotok az új trailert! (Frissítve)

|

Hirdetés

Alighogy megmutattuk nektek a Quentin Tarantino féle The Hateful Eight című western vadonatúj poszterét, a The Weinstein Company máris bemutatta a legújabb trailert, amelyet egyszerűen nektek is látnotok kell, sőt egyenesen kötelező: Frissítés: Befutott a magyar szinkronos változat is, valamint kiderült a magyar cím is: Aljas nyolcas. A hazai premier 2016. január 7. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?t=6&v=uypFijp1ODU Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=gnRbXn4-Yis A The Hateful Eight 2016. januárjában jelenik meg Amerikában, magyar dátummal még nem rendelkezik. A főbb szerepekben: Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen, Demian Bichir, Bruce Dern és Channing Tatum.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.