Hirdetés

The Hateful Eight - Poszteren a Hóhér és a Fogoly

|

Hirdetés

A The Hateful Eight két nappal ezelőtt kapta meg az első karakterposzterét. A képen Kurt Russel látható, aki egy John Ruth nevű fejvadászt fog alakítani, becenevén a "Hóhért", illetve Jennifer Jason Leigh, aki a Daisy Domergue nevű bűnöző bőrébe bújik, és a "Fogoly" néven fog futni. Ők ketten csatlakoznak majd ahhoz a csapathoz, ami aztán a polgárháború utáni Wyomingban majd bemenekül egy pihenőhelyre a vihar elől, de az üzlet tulajdonosa helyett egy sokkal bizarrabb társaság várja őket. Quentin Tarantino nyolcadik filmjének a részletesebb történetét itt olvashatjátok. A filmhez kiadott korábbi képekért ide kattintsatok, az Entertainment Weekly által publikált új, The Hateful Eight posztert, pedig alább tekinthetitek meg!

the-hateful-eight-poster-kurt-russell-jennifer-jason-leigh (1)
A The Hateful Eight idén december 25-én kerül az amerikai mozikba, így esélyes, hogy hamarosan megszaporodnak majd a poszterek és trailerek egyaránt. Várjátok már Tarantino Mester legújabb agymenését? Vajon ez is lesz olyan sikeres, mint a legutóbbi, a Django elszabadul?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.