Hirdetés

The Hobbit - Bilbo fiatalabb kiadásban

|

Hangulatos, a film stílusát tükröző kép került kiadásra a The Hobbit marketing osztályáról, melyen a fiatalabbik Bilbo, azaz Martin Freeman látható míves kardjának társaságában.

Hirdetés

Ha emlékezetem és tudásom nem csal, akkor bizton merem állítani, hogy Bilbo e képen már a később Frodónak adományozott Fullánkot szorongatja, amely kard kék derengéssel jelzi az orkok jelenlétét. A nagy értékű és erejű fegyvert Bilbo a Hobbit-ban találja meg, s ez valószínűleg a filmváltozatban is így lesz. A Hobbit: Egy váratlan utazás december december 13-án jön, míg a folytatás egy egész évvel később, szintén karácsony előtt. Eddigi anyagaink a teljesség igényével...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.