Hirdetés

The Hobbit - Cím, megjelenés, meglepetés

|

Peter Jackson és a Warner Bros. sikeresen megtoldották eddigi ismereteinket több apróbb adattal is, köztük a hivatalos címmel és a napra pontos premierdátumokkal.

Hirdetés

A film legelső részét 2012. december 14-én mutatják be a hivatalos álláspont szerint, és The Hobbit: An Unexpected Journey néven kell keresnünk, itthon valószínűleg The Hobbit vagy A babó 1. rész-két fut történelmi köröket. A második fejezet szinte napra pontosan egy évvel később kerül kiadásra: 2013. december 13-án érkezik a The Hobbit: There and Back Again. Mindezeken felül Peter Jackson fogta magát és válaszolt pár rajongói kérdésre, ezek közül egyet emelnék ki magam is. Az egyik rajongó afelől érdeklődött, hogy a filmben bemutatják-e a Fehér Tanács Dol Guldur elleni támadását. Jackson válaszában nem tudta megmondani azt, hogy erre mikor kerül sor, de abban biztos, hogy helyet kap a két részben, ráadásul közzé tett egy exkluzív képet arról, ahogyan a Fehér Tanács lerohanja Dol Guldur-t. A kép a tovább után kapott helyet, de vigyázzatok! Erősen spoileres!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.