Hirdetés

The Hobbit - Csoportkép

|

Peter Jackson szerencsés felgyógyulása után rögtön neki is láttak a The Hobbit első részének, most kiszivárgott egy kép a remek hangulatú és magas szintű stábról.

Hirdetés

Ha jól figyeltek, a képen fellelhető Martin Freeman (Bilbo), James Nesbitt (Bofur), Richard Armitage (Thorin) és William Kircher (Bifur), Aidan Turner (Kili), Rob Kazinsky (Fili), Adam Brown (Ori), Graham McTavish (Dwalin), John Callen (Oin), Stephen Hunter (Bombur), Mark Hadlow (Dori), Peter Hambleton (Gloin), Jed Brophy (Nori), Ken Stott (Lord Balin). Ha még jöttetek volna rá, a törpök csapatát szemlézhetjük végig. A The Hobbit jó kezekben van, és 2012 decemberében landol a mozik kínálatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.