Hirdetés

The Hobbit - Decemberben jön a trailer!

|

Sorra jönnek ki a jövő évi nagy durranások mozgóképei, és a nép egyöntetűen skandálja Peter Jackson felé az igét: mikor jön a trailer, ó uram? A válasz megérkezett: decemberben!

Hirdetés

2012 egyik legnagyobb durranása a harmadik Batman és A bosszúállók mellett a Hobbit bemutatkozó epizódja lesz, amelyben - majd - minden régi kedvelt szereplő visszatér újakkal kibővülve és ismét elkalauzolnak minket mesés, fantáziába illő tájakra lehetelen kalandokat és ábrándokat üldözve. Ha csak olyan szintű lesz a The Hobbit, mint a Gyűrűk Ura trilógia, akkor megelőlegezek Jackson-nak egy újabb világsikert és kultusz-titulust, de ne rohanjunk ennyire előre. Az IGN-nek sikerült beszélnie Andy Serkis-sel, és Gollam karakterszínésze elhintette a nagyérdeműnek, hogy karácsony környékén számítsunk a trailerre. Sem mi, sem az IGN nem tudtuk megállni, hogy ne konspiráljunk kicsit, így jött ki az a lehetséges tény, hogy a külföldi Tintin kalandjai premiervetítés előtt (december 21.) adhatják le a The Hobbit előzetest. Gondoljunk bele: Peter Jackson-nak elég sok köze volt hozzá és az karácsony környékén van. Ha stílusos szeretnék lenni, azt mondanám a trailer szemszögéből: "Jöttömre karácsony előtt számítsatok, pirkadatkor, Amerika felől".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.