Hirdetés

The Hobbit - Gandalf 3D-ben

|

Rég volt, tán igaz sem volt, mikor Ian McKellen utoljára magára öltötte Gandalf őszes, hatalmas szakállát és botot ragadva beállt a mágusok közé, de újra elérkezett ezen nap, ezúttal három dimenzióban.

Hirdetés

A The Hobbit-ot ugyanis nem konvertálja, hanem egyenesen 3D-ben forgatja Peter Jackson, és ha nem is úgy, ahogy elképzeltük, de McKellen egy képet is közzé tett a dologról: twitteren csipogta el, hogy mutat 3D-s szemüvegben. A kép pikantériája, hogy a fényképész maga Peter Jackson volt. McKellen egyébként hozzátette a maga kommentárját, mely szerint a szemüveget még a legnagyobb varázslóknak is viselniük kell... :)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.