Hirdetés

The Hobbit - Hamarosan forgatják!

|

Peter Jackson egészségügyi problémái után a kórházból hazaérkezve gyógyulási metódusának utolsó fázisait munkával szeretné befejezni, március végén kezdi forgatni a The Hobbit-ot.

Hirdetés

A pontos dátum március 21 lesz, ekkor állnak neki Jackson-ék a nagy munkának. A forgatás Új-Zélandon zajlik majd, ahol nagyjából a Gyűrűk Ura trilógia is készült. A The Hobbit első része 2012 végén kerül mozikba, a következő fejezet pedig egy évre rá lesz majd népszerű a jegyeladási listákon. A filmben visszatér majd az összes jól ismert szereplő, így Galadriel (Cate Blanchett), Legolas (Orlando Bloom), Gandalf (Ian McKellen), Elrond (Hugo Weaving), Saruman (Christopher Lee), Gollum (Andy Serkis), Frodo (Elijah Wood) és pár új is: Itaril (Saoirse Ronan), Bilbo (Martin Freeman), Thranduil (David Tennant), Thorin (Richard Armitage), Ron Perlman és sokan mások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.