Hirdetés

The Hobbit - Ian McKellen már biztos!

|

Nem sűrűn esik meg akkora kavarodás és tanácstalanság egy film körül, mint a The Hobbit esetében, ahány színész és rendező, mindannyian mást mondanak. Nos, egy szereplő kiléte már tuti biztos!

Hirdetés

Az első körökben bejelentették Gandalf szerepében McKellen-t, majd cáfolták, és így sorban húzták az idegeinket, tekintve azon apró de nem elhanyagolható tényt, hogy el sem lehetne képzelni Gandalf-ot Ian McKellen nélkül, és ezt Peter Jackson is jól tudja. Éppen ezért komolyan beszélgetett a zseniális színésszel, és ma hivatalosan is közzétette Ian McKellen a jó hírt: a fedélzeten van, mind a két Hobbit filmre aláírt. Szerinte 2011. februárban kezdődik az első rész forgatása, amely 1 évig tart, a casting már elkezdődött Los Angeles-ben, New York-ban és Londonban is. A szkriptet tovább írják. Az első tervezetben régi és új barátok kalandoznak ismét Középföldén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.