Hirdetés

The Hobbit - Így fest Nori, Ori és Dori (Update #5)

|

Mégha Gandalf-nál nem is nagyobb, de Peter Jackson hatalmas mágus, hiszen folyamatosan csepegtetve a The Hobbit anyagokat szinte extázisba tartja a Gyűrűk Ura és a saját rajongóit.

Hirdetés

A The Hobbit kétrészes eposzának első szakasza jövő karácsonykor kerül éhes szemeink elé, addig is forgatják a jóságot és csepegtetik az apró de annál fontosabb információkat, anyagokat. Peter Jackson ezúttal három törpnek adott helyet ízelítőjében, ők jobbról balra Nori (Jed Brophy), Ori (Adam Brown) és Dori (Mark Hadlow). Mindhárman tagjai annak a 13 törpnek, amely felkereste a fiatal Bilbo Baggins-t (Martin Freeman), hogy vegyen részt egy epikus utazásban. A film 3D-ben várható, az első epizód 2012. december 14-én, a második 2013. december 13-án.

Update:További két törp, Oin (John Callen) és Gloin (Peter Hambleton) csatlakozott a csapathoz, a továbbiakban megtekinthetőek ők is!  Kiegészítve Fili (Dean O’Gorman) és Kili (Aidan Turner) törpökkel . Bemutatkozik Bofur, Bombur és Bifur is. Balin és Dwalin törpökkel kiegészülve.

Update #5: Peter Jackson megmutatja Thorin Oakenshield-et is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.