Hirdetés

The Hobbit - Ismét bővült a stáb

|

Peter Jackson gőzerővel dolgozik a The Hobbit első részén, melynek stábjához további két nevet csatolt hozzá: Evangeline Lilly-t és Barry Humphries-t.

Hirdetés

A The Hobbit forgatása jelenleg Új-Zélandon kapott helyet és Peter Jackson bejelentette, hogy még két személlyel bővült a stáb: egyikük Evangeline Lilly a Lost sztárja aki egy Tauriel nevű elfet alakít majd, de a rendező nem tért ki arra, hogy mi is lesz valójában a szerepe a történetben. Barry Humphries-t leginkább komikus vénájáról és szinkronszínészeti munkájáról ismerhetjük, ő fogja játszani a Goblin királyt, akit motion-capture technikával keltenek életre aká csak Andy Serkis segítségével Gollam-ot. A film teljes magyar címe A Hobbit: Egy váratlan utazás és az összes régi szereplővel megspékelve, újakkal kiegészítve 2012. december 18-án érkezik hazánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.